Hën. Jan 24th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Kuptimi i fjalës Matematikan

Çka është Matematikan ?

MATEMATIKAN m.

  • Specialist me arsim të lartë në fushën e matematikës. Matematikan i shquar (i zoti). Matematikanët e Qendrës llogaritëse.