Hën. Jan 24th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Kuptimi i fjalës Matematikisht

Çka është Matematikisht ?

 

MATEMATIKISHT ndajfolje

  • mënyrë matematikore, sipas rregullave e metodave të matematikës; me përpikëri e me qartësi të madhe, në mënyrë shumë të sigurt si në matematikë.