Mbi 100 mijë gjoba të ndara për mos respektim të masave ndaj COVID-19


Që nga fillimi i hyrjes në fuqi të masave të reja ndaj , nga data 26.08. deri më 20.12. në nivel vendi janë shqiptuar 102.409 tiketa, në bazë të ligjit ndaj .

Kështu ka bërë të ditur Zyra për Informim e Policisë së Kosovës për portalin jonë.

“Nga fillimi i hyrjes në fuqi të masave të reja ndaj COVID-19, pra nga 26.08. – 20.12. në nivel vendi janë shqiptuar 102.049 tiketa, në bazë të ligjit ndaj COVID-19”.

Tutje ka bërë të ditur se urdhri operativ i Policisë së Kosovës, ka për qëllim bashkëpunimin dhe kordinimin e aktiviteteve me institucionet qendrore dhe lokale që janë kompetent për luftimin, prevëntimin e rreziqeve nga virusi në fjalë si dhe përballjen me situatat të këtij lloji.

“Urdhri operativ i -së, ka për qëllim bashkëpunimin dhe koordinimin e aktiviteteve me institucionet qendrore dhe lokale që janë kompetent për luftimin, prevëntimin e rreziqeve nga virusi në fjalë si dhe përballjen me situatat të këtij lloji, në drejtim të koordinimit dhe reagimit me kohë” u tha nga Zyra për Informim e -së.

ndërsa të gjitha aktivitetet dhe e deritanishme e Kosovës i ka ndërmarrë në koordinim të plotë me të gjitha institucionet kompetente në fushën e shëndetësisë dhe institucioneve tjera relevante, konform edhe angazhimeve dhe detyrave sipas planit për gatishmëri dhe . /Familjajonë/

Postime të ngjashme