Mbi 200 raste të reja me COVID-19 në Prishtinë


645 persona kanë rezultuar pozitië me koronavirus vetëm gjatë 24 orëve të fundit.

ka njoftuar që sërish prin sa i përket numrit të rasteve me .

‘Rastet pozitive janë nga komuna 248 raste, 53 raste, 42 raste, Gjakovë 33 raste, 33 raste, 28 raste, Ferizaj 24 raste, Lipjan 20 raste, Fushë- 19 raste, 15 raste, 15 raste, 13 raste, 11 raste, Drenas 11 raste, 11 raste, 11 raste, 10 raste, 10 raste, Kamenicë 9 raste, 8 raste, Dragash 7 raste, 4 raste, Shtime 3 raste, 2 raste dhe me nga 1 rast komunat , Hani i Elezit, , dhe ’, shkruhet në njoftimin e -së.

Postime të ngjashme