Fri. May 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Me cilat shtete kufizohet Kroacia ?

Kroacia ndodhet në Europën Qendrore dhe Juglindore, dhe kufizohet nga Hungaria në verilindje, Serbia në lindje, Bosnja dhe Hercegovina në juglindje, Mali i Zi në juglindje, Deti Adriatik në jugperëndim dhe Sllovenia në veriperëndim.

You cannot copy content of this page