Thu. Aug 18th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Gjuha Shqipe , Gjuhë Shqipe

Pjesët e fjalisë së përbërë me bashkërenditje lidhen me lidhëza bashkërenditëse ose pa lidhëza.

Ata shkuan në bregun tjetër, / kurse unë erdha në shtëpi / dhe u qetësova.

Ata shkuan në bregun tjetër       kurse      unë erdha në shtëpi  dhe     u qetësova.

 

Dielli u fsheh, / qielli u nxi, / çdo gjë dukej e ngrysur.

Dielli u fsheh              qielli u nxi            çdo gjë dukej e ngrysur

You cannot copy content of this page