© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Me çka mund të shprehet kryefjala ?

Kryefjala mund të shprehet me: emër, mbiemër të emërzuar, përemër dhe me numëror.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.