© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Poezi

Më shiko në sy!!

Më shiko e dashur,
Më shiko në sy
Të të them dy fjalë
I kam ruajtur per ty

Diçka ke kuptuar
Që nuk po largohesh
Si lule je çelur
Kur qesh zbukurohesh

Nama zemrën tënde
Të rri ngrohtë përherë
Nuk do ndihesh dimër
Edhe borë të bjerë

Dale të të shohë
Syrin tënd të bukur
Rastësi më erdhi
Pranë meje një flutur

Hajde mos bëj naze
Kthehu të të shohë
Zemra po të rrehë
Tik-taket dëgjo!!

Diana Filaj

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.