“Më të kufizuar”, ja shenjat e horoskopit që s’ e durojnë dot kontaktin fizik

loading...


Virgjëresha

Edhe në intimitet, s’ i durojnë dot kontaktet fizike. Ata kanë një metodologji shumë personale për të shprehur afeskion. Situata ndryshon ndjeshëm në kontekste të tjera ku ndodh që ata të kufizohen në një shtrëngim duarsh.

Ujori

Për t’i besuar plotësisht Ujorit ju duhet kohë dhe personi i duhur, kjo është arsyeja pse ata vendosin në një mënyrë shumë të qetë kujt t’i kushtojnë vëmendjen e tyre. Pothuajse në të gjitha situatat e tjera ata formalisht pothuajse shqetësohen nga kontakti fizik, si dhe urrejnë ata që bisedojnë shumë pranë.

Akrepi

Një shenjë pasionante dhe “e zjarrtë” në intimitet mund të konsiderohet absolutisht e shkëputur në kontekste të tjera, zyrtarisht meqenëqë s’ i pëlqen të gjykohet dhe s’ dëshiron të tregojë veten shumë qartë, duke preferuar të veprojë si një “misterioze”. Ata janë shumë të kursyer në shfaqjen e prekjeve, dhe e bëjnë atë vetëm larg syve kureshtarë.

Binjakët

Ata sigurisht që preferojnë dialogun sesa kontaktin fizik, një situatë që tenton të jetë shumë e turpshme, duke i bërë përfaqësuesit e kësaj shenje të pasigurt. Situata ndryshon në mënyrë të konsiderueshme kur ata janë shumë të përfshirë, por në çdo rast është e rrallë të shohësh një Binjak që bën dedikime emocionale.

h.b/dita

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *