© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

Membranën bërthamore me nukleoplazmën e lidhë:
a)Aparati i Golxhit
b)Kromozomet
c)Centrozomi
d)Retikulumi endoplazmatik

Shih edhe: Pyetje nga Biologjia

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.