Mon. May 16th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Meridiani i Grinuiçit është meridiani fillestar dhe ndan tokën në hemisferën lindore dhe atë perëndimore. Cili nga këto shtete gjendet në hemisferën lindore?

A. Islanda
B. Irlanda
C. Danimarka
D. Portugalia