Mesazh nga një mjek italian📍Mesazh nga një mjek italian🇮🇹💚🇦🇱

“Nuk më pëlqejnë selfiet.
Megjithatë, dje, unë bëra këtë foto. Pas 13 orësh në terapinë intensive, pasi hoqa të gjitha pajisjet mbrojtëse, bëra një selfie.
Unë nuk jam hero dhe nuk ndjehem si i tillë .
Unë jam një person normal, i cili e do punën e tij dhe që, tani më shumë se kurrë, është krenar dhe krenar që mund ta bëj këtë duke e dhënë të gjithë veten në vijën e parë, së bashku me njerëz të tjerë të mrekullueshëm (mjekë, infermierë, oss, teknikë, pastrues) .
Kjo është arsyeja pse mua nuk më interesojnë orët e shumtanë punë, shenjat mbi mua, dhimbjet e shpinës, lodhja, vaktet e pangrëna e e shumë më tepër.
E gjithë kjo do të kalojë.
Do të kalojë falë edhe juve, angazhimit dhe sakrificave tuaja.
Do të kalojë nëse jemi të bashkuar në një përpjekje të jashtëzakonshme të përbashkët.
Mos u dorëzo Kurrë. 💪🏼 “

Shih edhe:  Why is COVID-19 so hard to treat? Growing evidence points to unique infectious profile -- ScienceDaily

– Nicola Sgarbi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *