Mimoza Sllamniku ka probleme me veshkat dhe kurimi i kushton 30 mijë euro – kërkon ndihmën e njerëzve vullnetmirë

[ad_1]

Mimoza Sllamniku, 28-vjeçarja nënë e dy fëmijëve 2 dhe 4 vjeç ka nevojë për ndihmën e njerëzve vullnetmirë.

Ajo vuan nga dëmtimi i veshkave dhe si pasojë e kësaj tashmë është edhe në dializë.

Në pamundësi për të siguruar veshkën ne përshtatshme dhe koston prej rreth 30 mijë eurove për transplant, familja është e detyruar të kërkojë ndihmë nga njerëzit bamirës.

Familja iu është mirënjohës të gjithë atyre që ndihmojnë në ndonjë mënyrë.

Emri: Mimoza Sllamniku

Llogaria bankare NLB BANK Kosovo

Konto: 1701003412967136

Swift: NPPRXKPRXXX

Iban: XK05

Tel:+38343730472

mimoza sllamniku

[ad_2]

Leave a Reply