Ministri Zemaj: Kosova vazhdon të ketë situatë të mirë me menaxhimin me pandeminë

loading...


Ministri në detyrë i Shëndetësisë, Armend Zemaj, po e cilëson si të mirë menaxhimin me pandeminë COVID-19.

përmes një postimi në faqën e tij zyrtare në Facebook, ai shprehet se Kosova radhitet te vendet e fundit sa i përket shtrirjes së infeksionit të COVID-19 si dhe vdekshmërisë nga ai, bazuar në statistikat e ECDC.

Postimi i plotë i Zemajt:

Kosova, krahasuar me shtetet tjera, vazhdon të ketë situatë të mirë të menaxhimit të Covid 19.

Statistikat nga ECDC, Kosovën e radhitin të fundit në rajon sa i përket shtrirjes së infeksionit si dhe vdekshmërisë nga Covid 19.

Në takimin e sotëm me Bordin Këshillëdhënës, kemi diskutuar për situatën epidemiologjike, duke parë mundësinë e lehtësimit të disa masave që janë në fuqi. Masat lehtësuese, do të jenë vlerësim për respektimin e masave nga qytetarët.

Qytetarët me disiplinën e tyre si dhe të gjithë akterët relevantë që përballen me Covid 19, kanë dëshmuar se meritojnë falënderim dhe respekt.

Edhe sot u bëjë thirrje për zbatimin e rekomandimeve dhe respektimin e masave anti covid për aktivitetet publike, grumbullimin e qytetarëve dhe tubimeve publike.

Bashkë ia dalim!

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *