Ministrja Bajrami mbajti konferencë për media, ku foli rreth aspektit përmbajtësor dhe atij teknik të programit për mësi…

loading...
Ministrja Bajrami mbajti konferencë për media, ku foli rreth aspektit përmbajtësor dhe atij teknik të programit për mësimin në distancë, i cili filloi më 23 mars 2020, për klasat 1 deri 5. Për më shumë, ju lutemi ta ndiqni videon! https://masht.rks-gov.net/…/konferenca-per-media-e-ministre…
loading...