Shëndeti
Sun. Mar 26th, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Dimër , Dimri

Mirë gjatë dimrit me REUMATIZËM apo JO!??

Sigurisht, dimri ka anët e tij të bukura: borën dhe shëtitjet në ajër të pastër dhe të freskët – shumë njerëz e presin këtë pas një vjeshte të ndryshueshme. Por mjaft shpesh, dimri është thjesht i lagësht, i ftohtë dhe i pakëndshëm. Që godet zemrën. Dhe te njerëzit me artrit reumatoid, shpesh ndikon në shëndetin dhe nyjet e tyre.

Kushdo që merr medikamente për reumatizëm që shtypin sistemin imunitar ka një rrezik shumë më të lartë për t’u prekur nga një ftohje ose një infeksion tjetër.

Burimi: Dr. Besim Demolli – Reumatolog

You cannot copy content of this page