Mitrovicë, gruaja raporton dhunën e vazhdueshme nga bashkëshorti


loading...

Ministria e Arsimit dhe Shkencës – MASH ka publikuar vendimin për përfituesit e bursave të universiteteve publike për vitin akademik 2019/ 2020.

Përfitues të këtyre bursave janë 1516 studentë të të dy niveleve të studimit Bachelor dhe Master.

ndërsa, shuma e bursës për një student është 700 euro.

Vendimin bashkë me listën e përfituesve mund ta gjeni në këtë LINK.

 

The post Suspendohen gjashtë policë në Mitrovicën e Veriut appeared first on Raporto Korrupsionin! KALLXO.com.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *