Mitrovicë, katër persona s’ respektojnë orarin e lëvizjes

loading...

Për katër persona në Mitrovicë është iniciuar rasti për mosveprim sipas dispozitave shëndetësore gjatë pandemisë, dje rreth orës 22:53.

Personat s’ kanë respektuar masat për parandalimin e COVID-19 dhe me urdhër të prokurorit rasti ka shkuar në procedurë të rregullt.loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *