Mitrovicë, një prokuror dhe një sekretare juridike të infektuar me COVID-19


loading...

Pandemia COVID-19 ka prekur edhe anëtarë të stafit në prokurorinë e Mitrovicës.

Deri me tani dy persona nga stafi kanë rezultuar pozitiv me COVID-19.

Zëdhënësi i prokurorisë Valon Preteni ka bërë të ditur për KALLXO.com se një prokuror ka rezultuar pozitiv me COVID-19 kurse pritet të testohet edhe një sekretare juridike.

Po ashtu edhe një sekretare juridike tjetër ka rezultuar pozitiv me COVID-19 në këtë prokurori.

“Dy pjesëtarë të stafit nga prokuroria – një prokuror dhe një sekretare juridike kanë rezultuar pozitivë me COVID-19. Pritet të testohet edhe një sekretare juridike që ka pasur kontakt me të infektuarit dhe një tjetër është në vetizolim “, tha Preteni.loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *