Shëndeti
Fri. Mar 31st, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Biologjia , Teste nga Biologjia

Mjalti është përzierje e :

a)Maltozës & Sakarozës
b)Glukozës & Fruktozës
c)Laktozës & Fruktozës
d)Sakarozës & Fruktozës

You cannot copy content of this page