Mjekët dhe infermierët e QSUT nuk marrin rrogat: Shteti po tallet

loading...

Mjekët dhe infermierët e QSUT nuk kanë marrë ende pagat. Ndonëse data
është 11 shkurt, burime për Gazeta Shqiptare bëjnë me dije se rrogat
ende nuk janë hedhur.

Stafi i QSUT, pa dashur të prononcohet i ka thënë
Gazeta Shqiptare se ka sanitare dhe infermiere që ushqejnë fëmijët me
atë pagë dhe shteti akoma vazhdon tallet me këta profesionistë.

Ndërkohë
vazhdon heshtja e personelit në QSUT për shkak të frikës pasi u bëjnë
presion me vendin e punës.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *