© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

Burimi: Gazeta Skandal

Sjelljet e këqija dhe jonjerëzore të shumë pacientëve që po bëhen ndaj personelit shëndetësor çdo ditë e më shumë po marrin përmasa të mëdha duke tejkaluar çdo kufi.

Mjekët dhe Infermierët çdo ditë ofendohen dhe keqtrajtohen nga pacientët dhe shteti nuk ndërrmer asgjë për këtë dukuri negative.

Madje shpesh herë mjekët dhe infermierët sulmohen edhe fizikisht nga pacientët.

Kohët e fundit po ndodh që edhe të trillojnë ankesa dhe të bëjnë shpifje nga më të ndryshme me qëllimin e vetëm dëmtimin e infermierëve dhe mjekëve ndërsa edhepse ekziston Ligji për shpifje nuk po zbatohet! /Gazeta Skandal

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.