© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

MJEKET…

Mjekët janë një pasuri aq e çmuar, sa i çmuar është dhe vetë shëndeti.

Erik Segal në librin ‘Mjekët’ shkruan :

“Mjekët shpesh akuzohen si të pa shpirt ryshfetmarrës. Por, në asnjë rast s’duhet të harrojmë që ata kanë sakrifikuar pranverën e jetës për të siguruar aftësi në dobi të njerëzve. Kanë vuajtur privime, kanë sakrifikuar nga jeta e tyre, netë pa gjumë, kanë humbur mundësitë unike për të ndjekur rritjen e fëmijve të tyre. Nëse argumentojmë se bota u detyrohet mjekëve një farë kompensimi, në formën e pasurisë, rrespektit apo statusit shoqëror, kjo s’është aspak pa shkak.”

Bëhet fjalë për mjekët mjekë, mjekët që shpëtojnë jetë!

Erich Segal

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.