Mjekët

Ahmet Cani  Kirurg Vaskular

Albion Haxhijaha Kirurg Vaskular

Arsim Morina  Neurokirurg

Astrit Hamza Kirurg i Përgjithshëm dhe Abdominal

Bedri Braha Kirurg i Përgjithshëm dhe Abdominall

Bekim Ademi Kirurg Vaskular

Elmi Olluri Kirurg Vaskular

Enver Fekaj Kirurg i Përgjithshëm dhe Abdominal

Hajriz Rudari Kirurg Vaskular

Halil Krasniqi Kirurg Vaskular

Imri Vishi   Kirurg i Përgjithshëm dhe Abdominal

Mentor Shala Pediatër

Migjen Shaqiri Kirurg i Përgjithshëm dhe Abdominal

Nuhi Baftiu Pulmolog

Riza Idrizi Kirurg i Përgjithshëm dhe Abdominal

 

Skender Zatriqi Kirurg i Përgjithshëm dhe Abdominal

Vllaznim Fazliu – Infektolog dhe ultrasonist

Arsim Çerkinaj Kirurg i Përgjithshëm dhe Abdominal

Hysni Dema Kirurg i Përgjithshëm dhe Abdominal

Naser Plakolli Kirurg i Përgjithshëm dhe Abdominal

Afrim Tahiri Kirurg i Përgjithshëm dhe Abdominal

 

Ahmet Cani Kirurg Vaskular

 

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.