Mjekja shqiptare e cila jeton dhe punon në Finlandë


Shpresa Maxhuni

 

Dr.Shpresa Maxhuni Veseli, është mjekja shqiptare e cila jeton dhe punon në Finlandë. 
Shpresa Maxhuni Veseli përfundoi fakultetin e Mjekësisë së Përgjithshme në vitin 2016. 
Dr.Shpresa Maxhuni u zhvendos në Finlandë në gusht të vitit 2017, vend në të cilin jeton dhe punon edhe burri i saj.
Ajo ka dëshirë të bëhet Gjinekologe të specializojë në Gjinekologji.

 

I urojmë Dr.Shpresa Maxhunit jetë të gjatë dhe të lumtur me shumë suksese në jetën private dhe profesionale./Gazeta Shëndeti
Shih edhe:  Gabimet e mjekëve në Zvicër po çojnë deri në 3000 vdekje në vit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *