Mjeku Shqiptar bëhet pjesë e Kolegjit mbretëror të Mjekëve Britanik


Ekrem Dullovi

Edhe një arritje e madhe për Mjekësinë Shqiptare. Dr.Ekrem Dullovi është bërë anëtar i Kolegjit mbretëror të Mjekëve Britanik me të drejta të plota.
Dr.Ekrem Dullovi në profilin e tij në Facebook ka shkruar se ky sukses vjen pas një pune 20 vjeçare si Mjek dhe Mësimdhënës i Mjekësisë. Ai e ka cilësuar këtë arritje si kulmin e karrierës së tij dhe mendon se tani i duhet pushim!
Postimi i plotë i Dr.Ekrem Dullovit në profilin e tij në Facebook

Finaly:A membership of the MRCGP(international)…Anetaresimi ne kolegjin mbreteror te mjekeve Britanik me te drejta te plota…nje sukses ky pas nje pune afersisht 20 vjeqare ne karrieren time prej mjeku dhe prej mesimdhenesi mjekesie…!Ky eshte kulmi i karrieres sime…dhe mendoj se tani duhet pushiiiiiimmmm!Shih edhe:  Researchers provide reassuring findings to the majority who have had COVID-19 -- ScienceDaily

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *