Mjeku Shqiptar Bekim Tateshi e shpëton vogëlushen nga Prishtina


Bekim Tateshi

Mjeku specialist Bekim Tateshi sot ka shpëtuar vogëlushen nga
Prishtina. Ajo vuante nga një sëmundje e cila do ta verbonte
përgjithmonë, por pas operacionit të suksesshëm ajo sot sheh dhe është
mirë.

“Sot në vizitë ishte Enara, prishtinasja e vogël , te e cila zbuluam
në kohë sëmundjen që do të verbëronte përgjithmonë sytë e saj të ëmbla.

Mbas operacionet të suksesshëm me lazerfotokoagulacion ajo sot shef prindërit e saj dhe të dashurit rreth saj.

Ndjehem krenar dhe shumë i gëzuar.

Më duhet të përshëndes dhe të uroj prindërit e saj për heroizmin e
paparë, për instiktin e fortë prindëror dhe për besimin që ma dhanë në
momentet shumë kritike.


Enara, ti meriton të jetosh se ke luftuar për të jetuar!” ka shkruar Bekim Tateshi pas operacionit.

 

Shih edhe:  Study adds to growing evidence that COVID-19 vaccines are safe in pregnancy -- ScienceDaily

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *