Mjeku Shqiptar i cili jeton dhe punon në SuediMjeket ne Suedi, Mjeket Shqiptare, Mjeket shqiptare ne bote, Suedia Mjeket


Mjekët Shqiptarë punojnë në profesionin e tyre si Mjek në shumë vende të botës, ku me punën e tyre profesionale tregohen mjaft të suksesshëm.
Gazeta Shëndeti ka kontaktuar me njërin nga Mjekët shqiptar që punon në Suedi. Është ky Dr.Sadik Vrajolli i cili jeton dhe punon në Suedi. Ne si redaksi kemi zhvilluar një bisedë të shkurtër rreth jetës dhe punës së tij.
Dr.Sadik Vrajolli ka punuar 15 vite si Mjek në Kosovë në shtëpinë e shëndetit në Prishtinë deri në vitin 1990. 
Nga rrethanat e krijuara atë kohë Dr.Sadiku detyrohet të shpërngulet në Suedi ku edhe fillon punën si Mjek dhe ka punuar 24 vite si Mjek i distriktit në Suedi.

Ai për Gazetën Shëndeti tregon se ka 5 vite që është pensionuar por ende punon 3 ditë në javë në një Spital të Geriatrisë me arsyetimin e tij modest: sa për t’a ngadalësuar pleqërinë por ajo po vjen me shpejtësi të madhe thotë Dr.Sadik Vrajolli./ Gazeta Shëndeti
Shih edhe:  Patients may not take advice from AI doctors who know their names -- ScienceDaily

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *