Shëndeti
Fri. Mar 31st, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

Nga kush përbëhet molekula lipidike ?

Çdo molekule lipidike përbëhet nga një molekulë alkool glicerinë dhe tri molekula acide yndyrore.

Shih edhe: Pyetje nga Biologjia

 

Leave a Reply

You cannot copy content of this page