Mos e hidhni kokën prapa kur keni gjakderdhje në hundë

loading...
Pse është e keqe: Duke hedhur kokën mbrapa, gjaku zbret në pjesën e prapme të fytit.

Çfarë duhet të bëni në vend të kësaj: Përkulni hundën dhe mbani gishtat në hundë. Uluni dhe mbajeni kokën drejt dhe mjekrën tuaj paralel me dyshemenë.

Related posts