© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
zemra

Mos neglizho asnjë dhimbje gjoksi.

Dhimbja në gjoks është arsyeja më e shpeshtë që pacientët vizitojnë departamentet e urgjencës.

Dhimbja në gjoks mund të lidhet me sëmundjen Koronare!

Sëmundja Koronare që përfshin Infarktin akut, anginën pektorale është vrasësi numër 1!

Dhimbja që lidhet me sëmundjen Koronare ka lokalizim në mes të gjoksit me përhapje në drejtim të dorës së majt apo dy duarve, qafës dhe nofullës
zakonisht zgjat >5 min deri në disa orë.

Dhimbja nga pacientët përshkruhet si shtrëngim, presion, djegje në gjoks.

Dhimbjën në gjoks mund ta shkaktojnë shumë gjendje!

Diagnoza e hershme shpëton zemrën tuaj.

Përjashto shkaktarët Kardiak!

📍 Enver Maloku, Rruga C, Banesat e Tregtisë – Prishtinë.
📞+383 44 162 059
#Kardiolog #Cardiologist #Prishtine

Burimi: Dr. Arlind Batalli – Kardiolog

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.