Mot me diell, s’ ka shi në dy ditët e ardhshme

loading...

Gazetarët mund ta ta ushtrojnë profesionin e tyre pavarësisht kufizimit të lëvizjes në disa komuna për shkak të rritjes së numrit të të prekurve me COVID-19.

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës me anë të një njoftimi në Facebook ka treguar se ka pranuar shqetësime nga disa kolegë gazetarë se nga dita e enjte do të gjobiten njëjtë si qytetarët e tjerë Me kusht që shkelin orarin e lëvizjes së lirë. Në lidhje me këtë, AGK menjëherë ka kontaktuar Ministrinë e Punëve të Brendshme, e cila ka bërë të ditur se s’ ka ndryshuar asgjë në vendimin për lejimin e lëvizjes për gazetarët dhe punonjësit medial.

Në përgjigjen drejtuar AGK-së, MPB-ja ka bërë të qartë se për lëvizjen e gazetarëve dhe punonjësve medial vlejnë rregullat e deritanishme.

“Ju njoftojmë se asgjë s’ ka ndryshuar në këtë drejtim, vlejnë rregullat e deritanishme për zhvillimin e aktiviteteve të tyre”, thuhet në përgjigjen e MPB-së.

me anë të njoftmit AGK u bën thirrje gazetarëve, kameramanëve, fotoreporterëve dhe punonjësve të tjerë medial që gjatë gjithë kohës të mbajnë me vete I.D. e tyre të punës, të cilat dëshmojnë angazhimin e tyre profesional.

 

The post Auditori: 79 profesorë të UP-së të angazhuar edhe në vende tjera pa miratim appeared first on Raporto Korrupsionin! KALLXO.com.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *