Mon. Jun 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Muskujt të cilët janë të vendosur në murin e enëve të gjakut quhen:

 

a)Muskuj skeletorë

b)Muskuj të lëmuar

c)Muskuj skeletorë dhe të lëmuar

You cannot copy content of this page