“Muxhahedinët” Facebook mbyll 300 adresa fallco nga Shqipëria


” la fshirë 300 llogari, faqe dhe grupe të krijuara nga muxhahedinët në . Muxhahedinët, grupi militant i mërguar që kundërshton Republikën Islamike të Iranit, prej disa vitesh tashmë jetojnë në .

Bëhet me dije se ‘’ u ka mbyllur muxhahedinëve 128 llogari, 41 faqe, 21 grupe dhe 146 llogari në Instagram në muajin Mars për shkeljen e rregullave dhe mashtrimin e të tjerëve në lidhje me identitetin dhe qëllimin e tyre në emër të një subjekti të huaj.

Facebook tha se gjeti “lidhje” midis llogarive të rreme dhe llogarive reale të individëve të lidhur me MEK dhe faqeve nga .

Postime të ngjashme