Thu. May 19th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

[embeddoc url=”https://gazetashendeti.com/wp-content/uploads/2020/06/CV-Mybera-Ferizi.pdf” download=”all” viewer=”google”]

Leave a Reply