Naim Maloku: Keni vjedhë edhe në varret e Dëshmorëve!

loading...

Shkruan: Naim Maloku

Keni vjedhë në pjatën e ushtarit, prisni kur të del që një litër naftë iu ka fakturuar FSK-s 2 euro!

Keni vjedhë edhe në varret e Dëshmorëve!

Jeni në panikë dhe po kërkoni shpëtim te GRENELL-i!

Po merreni me deklaraten e ministrit Reka të cilën, nga mendësia e kufizuar dhe tronditja nga humbja e pushtetit, as qe e keni kuptuar.

Ministrja Albulena Haxhiu i paska marrë fëmijët, me kerr zyrtar, nga çerdhja.

S po ju vjen marre pak bre!

Related posts