Nderojmë sot rënien heroike të bashkëluftëtarit Sadri Zeneli. Ai ishte ndër të parët në Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës, …

loading...
Nderojmë sot rënien heroike të bashkëluftëtarit Sadri Zeneli. Ai ishte ndër të parët në Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës, që nga embrioni i saj. Jabllanica e Gjakovës, për kohë të gjatë ishte qendër e Shtabit të ZO të Dukagjinit. Sot kujtojmë po ashtu trimat e saj, bashkëluftetarët dëshmorë, Arben Mehmetaj, Bajrush Mehmetaj, Ramë Mehmetaj, Ali Rama, Lan Rexhaj, Fitim Rexha dhe Islam Ademaj. Lufta Çlirimtare na ndau prej më të dashurve tonë. Krenaria që kemi, gjithmonë tejkal…on dhembjen që e kemi për ta. Lavdi Dëshmorëve të Kombit! RH
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *