Thu. Jul 7th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Në acidin formik H – COOH, numri oksidues i karbonit është:
A. -2
B. +2
C. -4
D. +4

You cannot copy content of this page