Sun. Jul 3rd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

Në cilën familje të bimëve, bën pjesë akonita?

a)Kryqore
b)Kompozite
c)Zambakore
d)Zhabinore

Leave a Reply

You cannot copy content of this page