© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Në cilën fazë të kancerit shfaqet asciti?

Asciti është i zakonshëm në disa kancere që kanë arritur në fazat e avancuara dhe janë përhapur në zonën e barkut, duke përfshirë kancerin e vezores, mëlçisë, zorrës së trashë, stomakut ose pankreasit.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.