Wed. Jun 29th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

Në cilën pjesë të qelizës kryhet cikli pentozoik?

Cikli pentozoik kryhet në Citoplazmë.

Leave a Reply

You cannot copy content of this page