Sun. May 22nd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

Në cilën pjesë të qelizës sintetizohet ARN-m gjatë procesit të transkriptimit:

a.Mitokondrije

b.Ribosome

                c.Bërthamë   

d.Citozol

Leave a Reply