© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Biologjia , Teste nga Biologjia

Në cilin grup të frytave bënë pjesë fryti i kumbullës?

a) Fryta të lulesave
b) Fryta Kapsula
c) Fryta silkëza
d) Fryta të mishta

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.