Sat. Jul 2nd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

Në cilin kromozom instalohet virusi SV-40?

a) 9
b) 7
c) 6
d) 4

Shih edhe: Pyetje nga Biologjia

Leave a Reply

You cannot copy content of this page