Thu. May 26th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kalciumi

Në cilin tremujor të shtatzënisë keni nevojë më shumë për kalcium?

Nevoja e një gruaje shtatzënë për kalcium rritet në tremujorin e tretë, kur skeleti i foshnjës po zhvillohet me shpejtësi.

You cannot copy content of this page