Sun. Nov 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Biologjia , Teste nga Biologjia

Në kromozomin 7 te njeriu është përgjegjës për:

A.sëmundjen e fibrozës cistike

B.sistemin ABO të grupeve të gjakut

C.zingjirët alfa të hemoglobinës

D.hormonin e rritjes

You cannot copy content of this page