© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Biologjia , Teste nga Biologjia

Në mungesë të vitaminës A shkaktohet:
A. Skorbuti
B. Terri i pulave
C. Beri-beri
D. Rahitisi

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.