Në QKMF-në e Gjakovës mund të shihni gjithçka madje edhe gjoks të ekspozuar

Burimi i lajmit: BotaSot.info

loading...

Në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Gjakovë mund të shihet gjithçka, përpos injeksioneve dhe infuzioneve.

Madje aty mund të shihet edhe një ekspozim i tepërt i një infermiere shkruan BotaSot.info.
Së fundi në rrjetet sociale është publikuar një fotografi e realizuar në këtë qendër teksa një infermiere shihet të ketë veshur uniformën por ta ketë lënë të hapur në mënyrë që të zbulojë shumë nga gjoksi.
Nuk dihet nëse kjo infermiere rri e veshur gjatë gjithë kohës kështu por sigurisht nuk është aspak e hijshme.
loading...