Në Shqipëri mjekët e infermierët stimulohen ndërsa në Kosovë nuk ndodh kjoPërderisa në Shqipëri mjekët dhe infermierët stimulohen me nga 1 mijë euro në muaj plus pagën, në Kosovë lëre që nuk ndodh kjo por përkundrazi atyre madje nuk iu lejohet as pushim dhe as shtesa.

Kjo gjë duhet të ndryshoj dhe të stimulohen maksimalisht punëtorët shëndetësor sepse angazhimi i tyre në luftën me koronavirusin rrezikon edhe jetët e tyre drejtpërdrejtë.

Puna e tyre kolosale për t’i ofruar ndihmë qytetarëve në nevojë duhet të çmohet dhe të vlerësohet tepër shumë dhe Qeveria e Ministria e Shëndetësisë duhet t’i thërrasin mendjes dhe t’i stimulojnë financiarisht e moralisht mjekët dhe infermierët të cilët në këtë kohë të vështirë dhe gjendje pandemike gjenden ballë për ballë me rrezikun e padukshëm por që vret e që quhet Coronavirus./Gazeta Shëndeti“>Gazeta Shëndeti

Shih edhe:  Mushkonjat e modifikuara gjenetikisht të lëshuara në natyrë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *