Në Spitalin e Pejës 127 pacientë me koronavirus, 100 prej tyre në oksigjeno-terapi

loading...


Në Spitalin e Pejës janë duke u trajtuar 127 pacientë  me COVID-19, ndërsa sa i përket gjendjes së pacientëve katër janë në Respirator, 100 në oksigjeno-terapi, ndërsa nga këta 25 pacientë janë në gjendje më të rëndë.

Nga Personeli i Spitalit të Përgjithshëm në Pejë aktualisht janë 32 të infektuar me COVID-19 dhe atë nëntë mjekë, 12 infermierë dhe 11 punëtorë të administratës dhe shërbimit teknik.

Ndryshe, gjatë vikendit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, 531 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësore, dhe nga këta 57 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm.

Related posts